Vinjena kolesarka padla

KRONIKA – V ponedeljek okrog 23.45 je v Portorožu 23-letna domačinka s kolesom s pomožnim motorjem (25 km/h) vozila po pločniku od skladišča soli proti Luciji. Pri tem je zaradi neprilagojene hitrosti padla in se lažje poškodovala (odrgnine po telesu). Alkotest ji je pokazal 1,10 mg/l alkohola, vendar se z rezultatom preizkusa alkotesta ni strinjala. Odrejen strokovni pregled na alkohol je prav tako odklonila. Sledi ji plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola.

V Sežani je nekdo domačinu s parkirnega prostora na Cankarjevi ulici ukradel osebni avtomobil znamke Opel Corsa, sive barve, reg. št. KP NP-397, letnik 1993. Vozilo je vredno 200 evrov.

Popoldne so koprski policisti v Kopru zaustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V Kopru je nekdo 56-letnemu domačinu med 15. in 15.30 uro na parkirnem boksu za invalide pred stanovanjskim blokom na ulici Istrskega odreda ukradel invalidski voziček. Invalidski voziček je bil znamke KIschal, tip Champion, črne barve, s črnim platnom na zadnjem delu, na katerem je napis Quickie in brez naslonov za roke. Vreden je 1000 evrov.

Sorodni članki