Vstopnice za košarkarsko tekmo proti Izraelu v Kopru

Slovenci košarkarji se bodo v koprski Bonifiki  v ponedeljek, 27. februarja ob 18. uri pomerili z Izraelci. Vstopnice so od na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cena v predprodaji je 20 €. S spletnim nakupom vstopnice do predkupne pravice za nakup vstopnic za avgustovsko pripravljalno tekmo med Slovenijo in Grčijo.

Cena posamezne vstopnice za tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Izraelom v predprodaji znaša 20 €, na dan tekme bo cena vstopnice 25 €. Na voljo so tudi vstopnice tik ob samem igrišču. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža. Sedežni red ni določen, izbira sedišč je prosta.

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola, navijačem pa svetujejo nakup prek spletaV enem naročilu je možen nakup največ osmih vstopnic.

Vstopnice lahko kupite tukaj:
https://www.eventim.si/si/vstopnice/slovenija-izrael-koper-arena-bonifika-602502/event.html

S spletnim nakupom vstopnice za kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Izraelom v koprski Bonifiki, posameznik prejme predkupno pravico za nakup enakega števila vstopnic za pripravljalno tekmo med Slovenijo in Grčijo, ki bo 2. avgusta v ljubljanskih Stožicah.

Kupci vstopnic kupljenih prek spleta, boste iz sistema Eventim na elektronski naslov, ki ga boste navedli ob nakupu, pred začetkom uradne prodaje vstopnic za tekmo Slovenija : Grčija prejeli povezavo, navodila in unikatno kodo, s katero boste dva dni imeli možnost predčasnega spletnega nakupa enakega števila vstopnic. Da bi omejili črni trg in navijačem omogočili pošten postopek nakupa, bomo za tekmo z Grčijo predvidoma uvedli personalizacijo vstopnic.

Slovenski košarkarji so si po novembrskih zmagah nad Izraelom in Nemčijo že zagotovili nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Aziji. Slovenija bo četrtič udeleženka turnirja dvaintridesetih najboljših reprezentanc na svetu, ki bo potekal od 25. avgusta do 10. septembra prihodnje leto na Filipinih, Japonskem in v Indoneziji. Prvič je nastopila 2006 v Saporu in Tokiu, 2010 je igrala v Turčiji, 2014 pa v Španiji. Pred domačo tekmo z Izraelom #mojtim čaka še gostovanje v Talinu. Tekma z Estonijo bo na sporedu v petek, 24. februarja.

Sorodni članki