V Postojni ukradli kangoo-ja s ključi v njem

KRONIKA – V Postojni je nekdo izpred stanovanjske hiše ukradel osebni avto Renault Kangoo, rumene barve, reg. Št. PO A4-986. V vozilu so bili kontaktni ključi.

Izolski policisti so v v sredo dopoldanskem času sinu, ki je doma razgrajal in bil nasilen do očeta, izrekli prepoved približevanja. Izdali so mu tudi plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

Na mejnem prehodu Jelšane so pri vozniku iz Kranja našli policisti ponarejeno vinjeto. Sledi mu kazenska ovadba. Popoldne so odkrili ponarejeno vinjeto še na vozilu Ljubljančana. Tudi njega so kazensko ovadili.

Popoldne so bili policisti obveščeni, da na cesti, rezervirani za motorna vozila, pri Bertokih vozi kolesar. Pri Kopru so policisti ustavili 41-letnega državljana Indije in mu izdali plačilni nalog (po 37. členu ZPrCP).

Ob 19. uri so policisti na Starodu prijeli državljana Albanije, ki je prišel v Slovenijo ilegalno. Po evidencah so ugotovili, da ima prepoved vstopa v schengensko območje in ukrep prepovedi vstopa v Slovenijo. Vrnjen je bil na Hrvaško.

Sorodni članki