V Hit podirajo rekorde

V Hitovi Perli odštevajo do pričetka turnirja v pokru z najvišjim zagotovljenim nagradnim skladom v tem delu Evrope. Za glavni turnir »Premier Million«, ki se pričenja 2. februarja, je namreč zagotovljenih kar milijon evrov, zmagovalca pa čaka 300.000 evrov. Turnir bo na Goriško za več dni pritegnil številne udeležence iz različnih evropskih držav.

Nova Gorica bo vse od 30. januarja, ko se pričenjajo prve kvalifikacije (t. i. sateliti z nižjimi vpisninami), pa vse do finala v torek, 7. februarja, živela v znamenju pokra. Že opravljene rezervacije nočitev in predhodne vpisnine na turnir potrjujejo izjemno zanimanje igralcev iz bližnjih in oddaljenih trgov Italije, Avstrije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, pa vse do Poljske, Španije, Romunije, Ukrajine in seveda Slovencev. »Skupaj s soorganizatorji se namreč izjemno trudimo, da bi v Novo Gorico pritegnili veliko število ljubiteljev pokra in s tem že rekordni znesek zagotovljenega nagradnega sklada še presegli,« pojasnjuje Miro Karlaš, vodja Perlinega Poker Rooma.

 

V Perlin salon za poker, ki med igralci velja za zelo priljubljenega, se številni udeleženci turnirjev redno vračajo predvsem zaradi sodobne urejenosti prostorov za igro, možnosti udobnih namestitev, številnih storitev, ki jih center Perla nudi pod eno streho ter profesionalnega odnosa zaposlenih. Za nemoten potek dela in igre na skupaj kar 66 igralnih mizah bodo tudi tokrat poskrbeli delilci kart (dealerji), ki na pomoč prihajajo tudi iz drugih Hitovih centrov, vodje turnirja in inšpektorji, valeji ter ne nazadnje tudi gostinsko in drugo hotelsko osebje.

 

V Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Perla bodo ob glavnem turnirju, ki bo zaradi izjemnega obsega potekal tako v salonu za poker kot v konferenčnem delu centra Perla, priredili še številne spremljevalne dogodke. Obeta se pester koledar kvalifikacijskih in vzporednih turnirjev ter sobotna (4. 2. 2017) zabava v Perlini Pulse Areni s posebnim gostom DJ ASAL-om, v sodelovanju s prepoznavnim in elitnim klubom Cocoricò iz italijanskega Riminija. Zgovoren je podatek, da je za čas turnirja glavnina Hitovih namestitvenih zmogljivosti na Goriškem že zasedena, goste usmerjajo tudi k bližnjim partnerskim in zasebnim turističnim ponudnikom. V Hitu z organizacijo velikih mednarodnih turnirjev v pokru nadaljujejo z uresničevanje strategije podaljševanja bivanja gostov na destinaciji, kjer tako igralce kot spremljevalce vedno znova prepričajo s kakovostno paleto ob- in ne-igralniških storitev.

 

Kdo bo zmagovalec turnirja v pokru z najvišjim zagotovljenim nagradnim skladom v zgodovini Slovenije, bo znano v torek, 2. februarja pozno ponoči.

Sorodni članki