Trk avtomobila in motornega kolesa

KRONIKA – V četrtek ob 22.20 uri je 34-letni državljan Slovenije vozil po Šmarski cesti in pri odcepu za Sv. Peter nakazal zavijanje v levo, se premaknil z vozilom v levo, nato pa zaradi napačnega premika z vozilom v desno trčil v 26-letnega državljana Slovenije, voznika motornega kolesa, ki je po desni peljal mimo njegovega vozila. Voznik motornega kolesa in njegova potnica, 24-letna državljanka Slovenije, sta bila lažje telesno poškodovana. Voznik osebnega avtomobila je vozil pod vplivom alkohola (0,31 mg/l).

Na parkirnem prostoru pred eno do trgovin v Kopru je neznana ženska pristopila do 74-letnega domačina in mu v podpis ponudila list za podporo nekemu projektu. Pri tem ga je objela s hrbtne strani in mu iz žepa srajce ukradla dva bankovca po 50 evrov in osebno izkaznico. Ženska je visoka med 165 in 170 cm, stara približno 25 let, svetle polti, pri sebi ima 2 otroka, oblečena v modro obleko, okroglega obraza, lasje kostanjeve barve, je tujka.

V času zadnjih dveh tednov je bil iz garaže v Ankaranu ukraden gumenjak Novomar tip NM320, rdeče barve, na njem je bil motor znamke Yamaha, oboje pa na prikolici reg. št. LJ AT-996. Lastnik je oškodovan za 9.000 evrov.

Ob 00.10 uri danes so bili policisti obveščeni o vlomu v bencinski servis v Štanjelu. Neznani storilec je ukradel večjo količino različnih cigaret. Materialna škoda je najmanj 2.000 evrov.

Ob 6. uri sta dva državljana Danske, stara 22 in 24 let, podala prijavo, da sta ju na pešpoti iz Portoroža v Piran napadla dva moška. Pri tem so starejšemu zbili zob, mlajšemu pa poškodovali nos. O napadalcih nista vedela povedati nič konkretnega. Policisti zbirajo informacije.

Sorodni članki