Trije udeleženci nesreče lažje poškodovani

KRONIKA – V četrtek ob 14. uri je 20-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz Lucije proti Valeti, kjer je z vozilom zapeljala v levo, na nasprotno smerno vozišče, in čelno trčila v osebni avto 33-letne voznice. Obe sta se v nesreči lažje poškodovali, prav tako tudi sopotnica v vozilu povzročiteljice. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

V Izoli je nekdo na parkirnem prostoru z osebnega avtomobila ukradel štiri nosilce za kolesa in prtljažnik v skupni vrednosti 500 evrov.

V Ankaranu je nekdo ukradel čoln znamke Elan GT402, bele barve, reg. št. KP 4935, vreden 1000 evrov.

Na izolski plaži je nekdo Ljubljančanki ukradel torbo, v kateri je imela kopalke, denarnico z dokumenti in 90 evrov.

V petek ob 4.47 so bili policisti obveščeni o drzni tatvini na počivališču Povir. Tujca sta počivala v vozilu na avtocestnem počivališču. Do njiju sta ob 4.40 uri pristopila dva neznanca, od katerih je eden prerezal prednjo levo pnevmatiko na vozilu, drugi pa je istočasno razbil steklo na oknu zadnjih levih vrat vozila, tako, da so se rabiti delci stekla vsuli na spečega voznika. Zatem je skozi razbito okno segel v notranjost vozila in ukradel žensko z zadnjega sedeža. Neznanca sta pobegnila. Oškodovanca sta imela v ukradeni torbici gotovino (približno 500 evrov), dokumente in bančne kartice.

Sorodni članki