Tovornjak zaradi prehitre vožnje zadel avtomobil in šel s ceste

KRONIKA – V torek ob 19.20 je 51-letni voznik osebnega avtomobila v Gradišču pri Materiji z namenom zavijanja v levo stal na vozišču. Za njim je pripeljal 50-letni voznik tovornega vozila s polpriklopnikom, ki zaradi neprilagojene hitrosti ni uspel ustaviti in je zato zavil v desno na travnik, pri tem pa s prednjim levim delom polpriklopnika trčil v zadnji del avtomobila. V avtomobilu sta bila dva potnika lažje telesno poškodovana.

Ob 19.30 uri je nemški turist v Piranu pustil denarnico v košari kolesa. Ko se je pozneje vrnil, je ugotovil, da je nekdo denarnico ukradel. Denarnica, iz katere je manjkalo 200 evrov, je bila pozneje najdena v bližini.

V poznih popoldanskih urah je nekdo vlomil v dve stanovanji na Vegovi ulici v Piranu. V prvo je vstopil skozi odprto okno in ukradel mobilni telefon Samsung GT-18730 črne barve ter 47 evrov. V drugo je vstopil na neugotovljen način in ukradel mobilni telefon znamke LG, nekaj oblačil ter 150 evrov.

V Kopru, pri odcepu za staro Šmarsko cesto, je nekdo vlomil v parkiran osebni avtomobil ter ukradel kovčke z oblačili. Lastnica je oškodovana za 600 evrov.

Sorodni članki