Tatovi po stanovanjih

KRONIKA – V sredo ob 16. uri je stanovalec v Kopru v svojem stanovanju zalotil vlomilca, starega okoli 25 let, visokega približno 180 cm, oblečen je bil v temno majico ter pisane kratke hlače. Moški, ki je pred tem iz prostorov stanovanja vzel verižice, uhane, zapestnice in nekaj gotovine v skupni vrednosti 2.000 evrov, je pobegnil skozi okno.

V času od torka do srede do 22. ure je nekdo vlomil balkonska vrata stanovanja na območju Kopra ter ukradel denar, zlatnino in ročne ure. S tem je lastnika oškodoval za 1.700 evrov.

Malo po 15. uri je v Portorožu moški, star okoli 30 let, visok 180 cm, izkoristil odsotnost zaposlenega in iz blagajne poslovnega prostora ukradel 85 evrov. Nato je sedel na gorsko kolo rdeče barve in se odpeljal v smeri Lucije.

Ob 22. uri se je 33-letni drž. Srbije pripeljal z namenom izstopa iz Slovenije na Mejni prehod Starod z osebnim avtomobilom znamke Audi Q5. Ugotovljeno je bilo, da je bilo vozilo ukradeno dne 19. 7. 2016. Vozilo je bilo zaseženo, zoper osumljenega pa podana kazenska ovadba.

Sorodni članki