Tat v trgovini

KRONIKA – Iz koprske trgovine so poklicali policijo, da so prijeli storilca, ki jim že ves dan krade. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za 38-letnega Koprčana, pri katerem so našli več ukradenih artiklov iz različnih trgovin (parfumi, oblačila, kartice) in več različnih tablet. Koprčana so pridržali.

V torek popoldne so policisti v Postojni ustavili domačina, voznika osebnega avtomobila, kateremu je novembra 2013 pretekla veljavnost vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 19.49 je občan iz Kopra poklical policijo in opozoril na vinjenega voznika, ki se je pravkar odpeljal z avtomobilom. Policisti so ga ustavili na Kopališkem nabrežju. 34-letnemu vozniku je alkotest pokazal 1,07 mg/l alkohola. Z rezultatom se ni strinjal, odklonil je tudi strokovni pregled. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 23.36 so na policiji dobili podobno obvestilo iz Portoroža. Policisti so zatem našli vozilo parkirano na avtobusni postaji z motorjem v pogonu. 50-letnemu vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1.04 mg/l. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi mu še obdolžilni predlog.

Sorodni članki