Kombi trčil od zadaj v kamion

KRONIKA – V sredo ob 22.57 uri je bila policija obveščena o prometni nesreči na hitri cesti na odseku Vipava – CP Nanos v smeri Ljubljane. Patrulja je z ogledom in zbiranjem obvestil ugotovila, da je voznik kombija v močnem dežju spregledal pred seboj vozeče tovorno vozilo in trčil v njegov zadnji del. Po trčenju je voznik kombija ostal ukleščen v vozilu. S tehničnim posegom so ga iz kombija rešili gasilci, nakar je bil prepeljan na nadaljnje zdravljenje v bolnišnico.

V sredo ob 6.13 uri je pred naseljem Podsabotin (občina Brda) vozniku osebnega avtomobila pred avtomobil skočila srna. Zaradi navedenega se je voznik srni umikal, zapeljal preko travnate nabrežine in se prevrnil na streho. Voznik se ni poškodoval, avtomobil pa je zelo poškodovan.

Ob 07.56 uri je bila policija obveščena o tatvini dveh registrskih tablic z registrsko številko KP FH-132 v Rožni dolini, občina Nova Gorica.

Ob 19.26 uri sta se v stanovanju v Novi Gorici sporekla mladoletni sin in oče, ker oče ni želel sinu izročiti 20 evrov. Sina je to razjezilo, zato je očeta začel zmerjati, pri tem pa ga je tudi pljunil. Sin in oče sta se nato zapletla tudi v prerivanje. Očetu je bil izdan plačilni nalog, zoper mladoletnega sina pa podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Sorodni članki