Ta teden dela na Pristaniški ulici

V ponedeljek, 17. aprila, bo Marjetica Koper začela pripravljalna dela za vgradnjo mehanske fizične zapore na Pristaniški ulici v Kopru, in sicer ob postaji za taksije. Dela bodo trajala predvidoma teden dni, obvoz za prebivalce in obiskovalce mestnega jedra ter za dostavo bo v tem času urejen po pločniku in ustrezno označen.

V skladu s predlogom Krajevne skupnosti Koper – center in na podlagi izsledkov Prometne študije za potrebe povečanja varnosti, razbremenitve javnih površin in upravljanje mirujočega prometa v starem mestnem jedru Kopra, bo Mestna občina Koper z letošnjim poletjem začela uvedbo določenih omejitev motornega prometa na Pristaniški ulici. Delna zapora Pristaniške ulice in Ukmarjevega trga za motorni promet bo potekala med 1. julijem in 30. septembrom, od petka do nedelje, in sicer na odseku od križišča s Piransko cesto do priključka ulice Belveder na Ukmarjevem trgu.

Na Pristaniški ulici v Kopru, ob postaji za taksije, bo zato Marjetica Koper v ponedeljek, 17. aprila, začela izvajati pripravljalna dela za vgradnjo mehanske fizične zapore, ki je eden od ukrepov prve faze povečanja varnosti in razbremenitve javnih površin ter mirujočega prometa v starem mestnem jedru. Dela bodo trajala predvidoma teden dni, obvoz za prebivalce in obiskovalce mestnega jedra ter za dostavo bo v tem času urejen po pločniku in ustrezno označen, občina pa tranzitnim voznikom, ki bi želeli dostopati do Parkirne hiše Belveder, svetuje uporabo Severne obvoznice.

Mestna občina Koper se voznicam in voznikom ter ostalim uporabnikom zahvaljuje za strpnost in razumevanje.

MOK

Sorodni članki