Športnik leta 2015 Občine Piran

V petek, 26. februarja 2016 ob 18:00 uri bodo v portoroškem Avditoriju slovesno razglasili in podelili priznanja športnicam, športnikom, športnih kolektivom, zaslužnim športnim delavcem in posebnih priznanj v občini Piran. Vljudno vabljeni…

Sportnik leta 2015 Obcine Piran_26022016

Športni in mladinski center Piran in Občina Piran ob vstopu v novo leto posebno pozornost namenita športnicam in športnikom, ki so v minuli sezoni dosegli največje uspehe. Podelitev priznanj najbolj zaslužnim športnicam in športnikom, športnim kolektivom in športnim delavcem za leto 2015 bo v petek, 26. februarja, v glavni dvorani Avditorija Portorož.

Ob razglasitvi športnika in ekipe leta bosta Športni in mladinski center Piran ter Občina Piran podelila tudi priznanja za dosežke v neolimpijski športni disciplini in najodmevnejši športni dogodek v piranski občini, posebna priznanja pa bodo dobili tudi obetavni mladi športniki ter državni prvakinje in prvaki v olimpijski in neolimpijski športni disciplini.

Prireditev bo popestril kulturni program, v katerem bodo nastopili učenke in učenci Osnovne šole Cirila Kosmača Piran, Plesna skupina SWANK ter Žiga Rustja.

Sorodni članki