S parkirišča ukradli golfa

KRONIKA – V Postojni je nekdo v noči na četrtek ukradel osebni avtomobil VW Golf serije 6 – 2.0 TDI, črne barve, registrskih številk CE KP-977. Parkiran je bil na parkirišču pred blokom na Cesti v Staro vas. V vozilu je imel lastnik prometno in vozniško dovoljenje ter vrtalnik Black&Decker in udarni vrtalnik CMI. Oškodovan je za 8.000 evrov.

V vasi pri Sežani je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Lastnikom je pobral gotovino in zlatnino. Oškodovani so za približno 5.000 evrov.

V Hrušici v občini Ilirska Bistrica je nekdo državljanu Italije ponoči ukradel osebni avto Fiat Uno, letnik 1984, registrskih številk TS 399096 (I), temno modre barve. V vozilu so bili originalni ključi, vredno pa je približno 100 evrov.

Popoldne so policisti dobili prijavo, da je nekdo v Luciji izpred vhoda v stanovanjski blok ukradel kolo z motorjem Piaggio Gilera Runner 50, registrskih številk KP VL-02. S tem dejanjem je oškodoval prijavitelja za 600 evrov.

V Jernejevem kanalu v Seči je nekdo ukradel izvenkrmni motor Honda BF15D3 SHD. Motor je bil zaklenjen z obešanko, vreden je 3.000 evrov.

V Kopru so ukradli motorno kolo Gilera Runner 50 ccm, registrskih številk LJ KS26. Koprčanka je oškodovana za 900 evrov.

Ob 1.35 so policisti v Pivki ustavili 57-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,85 mg/l. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in mu odredili pridržanje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Sorodni članki