Po hišah kradejo zlatnino in druge vrednosti

KRONIKA – V Hrvatinih je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je odnesel zlatnino in kovance v skupni vrednosti 5000 evrov.

V Hruševju pri Postojni je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je odnesel 5000 evrov gotovine, žensko ročno uro znamke Citizen, ženski zlati verižici in prstan iz sive platine z modrim kamnom. Lastniki so oškodovani za 6000 evrov.

Na Maliji nad Izolo je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Iz predala so ukradli prenosni računalnik znamke HP, vreden 600 evrov, izpred hiše pa skate Long Bord, črno-roza barve.

V Sežani so imeli policisti v postopku državljana Romunije, ki se je izkazal s ponarejenim vozniškim dovoljenjem (Velika Britanija). Ponarejen dokument so mu zasegli, sledi mu kazenska ovadba.

V soboto zvečer so policisti dobili prijavo, da je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo v Hrvatinih. Neznanec je pregledal vse prostore in ukradel zlat nakit v skupni vrednosti približno 5000 evrov.

V Dolnjem Zemonu pri Ilirski Bistrici je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je ukradel 3.200 evrov gotovine.

V Kopru je nekdo vlomil v parkiran osebni avto in iz njega ukradel motorno žago Husqvarna, vredno 400 evrov.

Ob 16.52 so piranski policisti ustavili 60-letnega voznika osebnega avtomobila iz Lucije, ki je napihal 1,08 alkohola in nima vozniškega dovoljenja. Vozilo somu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V Šmarjah pri Sežani je nekdo z dveh tovornih vozil ukradel gorivo, vredno 450 evrov.

Sorodni članki