Preveč napihal in bil pridržan

KRONIKA – V torek ob 10.25 so policisti v Sežani ustavili 39-letnega Koprčana. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,90 mg/l alkohola. Ker si ni zagotovil prevoza, so mu odredili pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 20.16 so iz izolske bolnišnice obvestili policijo, da imajo v oskrbi 50-letnega Ljubljančana, ki je v Seči padel s skuterjem in se poškodoval (izpah komolca). Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je poškodovani popoldne peljal moped Piaggio Zip 50 po lokalni cesti v Seči, ko je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku padel. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V Pacugu je nekdo ženski iz okolice Slovenske Bistrice z mize ukradel torbico z dokumenti, denarjem in dvema mobilnima telefonoma (Nokia 2220 in LG G4). Oškodovana je za 700 evrov.

Ponoči je nekdo iz apartmaja v Piranu ukradel telefon, dve sliki in bančno kartico.

Opozarjamo vse domačine in obiskovalce obalnih in kraških občin, naj poleti ne puščajo v stanovanjih, apartmajih, pa tudi hotelskih sobah oken, odprtih na ventus. To privablja tatove, ki prav zaradi tega lažje vstopajo v objekte in izvršujejo tatvine vrednejših predmetov in denarja.

Sorodni članki