Povzročil prometno nesrečo in pobegnil domov

KRONIKA – V ponedeljek ob 19.14 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Kopru, s katere je povzročitelj pobegnil. Trčil je v vozilo 35-letne Koprčanke, katero je odbilo še v vozilo pred njo, in odpeljal naprej. 35-letnega povzročitelja so policisti dobili doma, prav tako tudi poškodovano vozilo. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,76 mg/l alkohola, s čimer se ni strinjal, zato so mu odredili strokovni pregled. Po prejetem rezultata strokovnega pregleda mu sledi ustrezen ukrep.

Na Premu so vlomili v stanovanjsko hišo. Iz zaklenjene sobe so ukradli cestno kolo znamke Viler, vredno 4200 evrov.

Popoldne so policisti v Sv. Antonu ustavili voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Nekdo je vlomil v lokal v Kopru. Ukradel je menjalniški denar v vrednosti približno 100 evrov, zatem pa iz garderobnega prostora še 300 evrov gotovine.

V Luciji so policisti zasegli kolo s pomožnim motorjem, ki dosega hitrost preko 25 km/h. Vozniku sledi obdolžilni predlog.

V Kopru so policisti pri kontroli prometa ustavili 32-letnega domačina, ki je vozil osebni avto brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

[slika je simbolična]

Sorodni članki