Petarda poškodovala strešnike

KRONIKA – V soboto ob 10.10 je v Piranu prišlo do eksplozije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je na Obzidni ulici na streho večstanovanjske hiše nekdo odvrgel predmet, polnjen z eksplozivno snovjo (večjo petardo), tako da je ta pri eksploziji uničila več strešnikov. Lastnike je s tem oškodoval za približno 500 evrov.

V enem od portoroških hotelov so uslužbencu ukradli plašč z denarnico, v kateri je imel nekaj gotovine in osebne dokumente. Oškodovan je za približno 250 evrov.

Starejši občanki je nekdo v Kopru ukradel torbico (odložila jo je na polico, ko je čakala prevoz). V torbici je imela gotovino, osebne dokumente in bančne kartice s pripisanimi PIN kodami. S kartic sta bila pred preklicom že opravljena dva dviga. Oškodovana je za 600 evrov.

V Kopru je nekdo vlomil v avtomat za napitke in ukradel denar. Škode je za 200 evrov.

Nekdo je vlomil v bar v Komnu. Odnesel je žgano pijačo v vrednosti 600 evrov in nekaj ustekleničenih nealkoholnih pijač.

V Prestranku pri Postojni so vlomili v stanovanjsko hišo, od koder so odnesli gotovino in zlatnino. Lastniki so oškodovani za 2500 evrov.

V Divači je nekdo med 27. 12. 2014 in 5. 1. 2015 vlomil v barako. Lastniku so ukradli kotni brusilnik, potopno črpalko makita, hidravlično kladivo, rezalec betona, vibracijski nabijač, vibracijsko kladivo in motorno žago Hitachi CS 33. Vsi predmeti so imeli z rdečo barvo napisani črki H in A. Vrednost odtujenih predmetov je 15.000 evrov.

Sorodni članki