Okradli apartma in nato odpeljali še avto

KRONIKA – V Izoli je nekdo Postojnčanki iz apartmaja ukradel denarnico z vsemi osebnimi dokumenti, bančnimi karticami in denarjem ter ključe osebnega avtomobila. Zatem so oškodovanki odpeljali tudi avto Opel Corsa, rumene barve, registrskih številk PO CF-932, v katerem je imela še ključe stanovanja. Oškodovana je za 12.350 evrov.

V Luciji je nekdo ukradel kolo z motorjem Piaggio Fly 50 ccm, črne barve, KP LT-46, vredno 800 evrov.

Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe so v četrtek popoldne na območju bivšega mejnega prehoda Fernetiči ustavili vozilo italijanskih registrskih številk, ki je prihajalo iz Italije. Pri izvajanju izravnalnih ukrepov je bilo pri sopotniku, državljanu Italije, najdenih 5,91 g prepovedane droge heroina. Droga mu je bila zasežena in izdana odločba v hitrem postopku ter izrečena globa.

Policisti so v Postojni ustavili voznico osebnega avtomobila, kateremu je pred tremi leti potekla registracija. 46-letni voznici sledi plačilni nalog, registrske tablice so odvzeli.

V četrtek zvečer so policisti na mejnem prehodu Sočerga pri državljanu Nemčije v osebnem avtomobilu našli kovinski bokser velikosti 11 x 6 cm. Bokser so mu zasegli in uvedli hitri postopek (globa v višini 350 evrov).

[slika je simbolična]

Sorodni članki