Nepreviden skuterist trčil v bok avtomobila

KRONIKA – V ponedeljek dopoldne je v Kopru 17-letni voznik skuterja (25) peljal od trgovskega centra na Ankaranski cesti proti Ljubljanski cesti. Iz garažne hiše drugega trgovskega centra je pripeljala voznica osebnega avtomobila, ki se je ustavila pri znaku ‘stop’. Skuterist jo je spregledal in se zaletel v zadnja desna vrata avtomobila ter posledično padel. Lažje poškodovanega so odpeljali v bolnišnico Izola. Odrejen je bil izredni tehnični pregled za skuter. Povzročitelju sledi obdolžilni predlog.

v soboto, 20.6.2015, so pozno popoldne policisti dobili prijavo posilstva na plaži v Portorožu. Kriminalisti so takoj pričeli z zbiranjem obvestil in ugotovili, da sta kaznivega dejanja osumljena dva moška, domnevno reševalca iz vode, oba doma z Obale, ki sta zlorabila še mladoletno dekle. Kriminalisti so oba pridržali, ju zaslišali in opravili hišne preiskave na domu. V ponedeljek so oba privedli k preiskovalnemu sodniku, kateri ju je po zaslišanju izpustil. Zoper njiju so podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje posilstva.

V Spodnjih Škofijah je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je iz sefa odnesel večjo količino gotovine in zlatnine.

Dopoldne je v eni od trgovin neznana ženska izkoristila nepazljivost starejše domačinke in ji iz torbice ukradla denarnico, v kateri je imela 70 evrov gotovine, osebno izkaznico, zdravstveno kartico in bančni kartici. Po dejanju je osumljenka odšla do bankomata v Kopru, kjer je s kartico opravila dvig gotovine v višini 400 evrov.

V noči na torek nekaj minut čez polnoč so policisti na Kozini ustavili 33-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Bolgarije. Alkotest mu je pokazal 0,90 mg/l in ni imel veljavnega dokumenta. Vozilo so mu zasegli, privedli so ga k sodniku.

V Prisojah je nekdo ukradel kolo z motorjem Piaggio Gilera Runner 50, reg. št. MB GK-95, črno-zelene barve.

V noči na sredo je nekdo vlomil v trgovino v Ankaranu. Odnesel je cigarete in alkoholne pijače.

Sorodni članki