Na avtocesti zapeljal z vozišča in se huje poškodoval

KRONIKA – V nedeljo ob 5.05 uri je na avtocesti med Razdrtim in Senožečami 27 letni voznik osebnega avtomobila vozil preblizu desnemu delu vozišča, zaradi česar je zapeljal v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik je bil hudo telesno poškodovan.

V soboto ob 5.45 uri je v Kopru 26-letni voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal s ceste, se z vozilom prevrnil ter obstal na bencinskem servisu ob hitri cesti. V vozilu so bili še trije potniki, nihče ni bil telesno poškodovan. Vozniku je alkotest pokazal 0,19 mg/l alkohola.

V Kopru je bilo ukradeno kolo z motorjem Piaggio Typhoon, črne barve, reg. št. KP P4-428.

Iz apartmaja v Portorožu je storilec na škodo državljana Rusije ukradel prenosni računalnik in 570 evrov gotovine.

V Kopru je bilo ukradeno kolo z motorjem znamke Yiying, tip Yy50qt-6, z nameščeno reg. tablico oznake KP GJ-21.

V Dekanih je bilo ukradeno cestno kolo Fondriest ER20, črne barve z rdečimi pedali in pnevmatikami ter belim napisom ob straneh okvirja, vredno 1.700 evrov.

V nedeljo ob 17.45 uri sta na cesti Gregoriči – Dekani trčila tovorno vozilo in osebni avtomobil. 39-letni voznik tovornega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebni avtomobil, v katerem je bilo pet oseb, od katerih je bila ena oseba telesno poškodovana.

Ob 18. uri je je 58-letni domačin vozil kolo s pomožnim motorjem iz smeri Bertokov proti Dekanom in pri tem s prednjim kolesom oplazil cestno oviro ter padel. Bil je lažje telesno poškodovan, alkotest je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola (0,50 mg/l)

Neznani storilci so izkoristili nepazljivost dveh državljanov. Bolgarije, ki sta ob 19.30 uri na počivališču bencinskega servisa na območju Sežane preverjala tekočine motorja vozila. Iz odprtega vozila so izvršili tatvino torbice z dokumenti in 300 evri.

V noči na ponedeljek ob 4.40 uri so bili policisti obveščeni, da sta dva mlajša moška izvršila rop nad receptorjem enega od hotelov v Portorožu. Odnesla sta manjšo vsoto denarja. Nihče ni bil telesno poškodovan.

 

<Slika je simbolična>

Sorodni članki