Kronika: 25.11.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 67 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 129 klicev. Obravnavali so  11  prometnih  nesreč  z  materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami. S področja  kriminalitete  so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile 3 intervencije. Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 127 nezakonitih prehodov državne meje.

Zvečer  je v Bertokih pred lokalom kršil javni red in mir 50-letni Koprčan. Po  prihodu  policistov  na  kraj  je  s  kršitvami  nadaljeval, zato so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Ob 21.30 so policisti pri Hrastovljah ustavili vozilo R-Trafic, ljubljanske registracije.   Vozil  ga  je  28-letni  državljan  Slovenije,  s  40-letno sopotnico, prav tako državljanko Slovenije. Sopotnici so v postopku zasegli še  manjšo  količino  bele  prašnate snovi. V vozilu je bilo 12 državljanov Turčije, ki so državno mejo prestopili nelegalno. Postopki še potekajo.

Sorodni članki