Kronika: 25.10.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 68 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so  9  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo, s področja kriminalitete so obravnavali  3  vlome  in  2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo 7 intervencij.
Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 101 ilegalni prehod državne meje.

Ob  8.30  so  na Bivju ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem  je  bil  hitri test za droge pozitiven na kanabis in kokain. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.43 je v Kopru občanka prijavila, da nanjo kriči ženska in ji grozi. V lokalu  ji  namreč  ni  hotela  postreči pijače, ker bila vidno pod vplivom alkohola. Policisti so izsledili 40-letno kršiteljico in ji izdali plačilni
nalog.
Ob  0.56  smo  dobili  še  eno prijavo iz Kopra. Občan je povedal, da zunaj ženska  pod vplivom alkohola kriči in jim zvoni. Policisti so ponovno našli 40-letnico,  ki  se  je  v  postopku pričela upirati. Tokrat so ji odredili pridržanje.  Ker  je  imela  s  seboj  psa,  je  ponj  prišla  predstavnica zavetišča, ki je za žival poskrbela.

Ob  2.15  so  v  Izoli ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem  je bil hitri test z a droge pozitiven na kokain. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Ponoči  je  nekdo vlomil v lokal v Seči in ukradel več steklenic alkoholnih pijač.

Ponoči  so vlomili tudi v turistični objekt v Strunjanu in iz kleti odnesli alkoholne pijače.

Sorodni članki