Kronika: 23.12.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 54 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 132 klicev. Obravnavali so  12  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo  in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom, zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji.

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 57 nezakonitih prehodov državne meje.

V Luciji je bil odrejen hitri test za droge pri 31-letnemu vozniku osebnega avtomobila pozitiven na kanabis. Sledi mu obdolžilni predlog.

V    Cetorah   je   56-letnemu   vozniku   osebnega   avtomobila   preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.71 mg/l. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

V  koprskem lokalu je popoldan razgrajal moški. 43-letnik se ni umiril niti po prihodu policistov na kraj, zato so mu odredili pridržanje. Izdan je bil plačilni nalog za več kršitev.

Popoldan so v Portorožu  zasegli  moped  16-letniku  brez  vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob  23.30  so  v  Bertokih ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen  hitri  test  za  drogo  je bil pozitiven, poleg tega so mu zasegli manjšo  količino  posušenih  zeleno-rjavih  delcev.  Zasežena  snov je bila poslana na analizo, po pridobljenih rezultatih sledi ukrep.

Sorodni članki