Kronika: 22.02.2024

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 167 klicev. Obravnavali so 5 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi telesnimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma, 4 tatvine, lahko telesno poškodbo, ter goljufijo.

Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 5 primerih.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 6 nezakonitih prehodov državne meje.

V Sočergi je nekdo v zadnjem mesecu vlomil v počitniški objekt, ga pregledal, vendar iz njega ni ničesar odtujil. Z dejanjem (poškodbami na objektu) je 53-letni lastnici povzročil materialno škodo. Sledi kazenska ovadba.

Ob 11.10 je na cesti od Kubeda proti Črnemu Kalu padel 49-letni kolesar. V prometni nesreči je utrpel lažje telesne poškodbe. S kraja je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Izola.

Ob 11.28 je v Šalari neznani voznik belega osebnega vozila prehiteval voznika mopeda v času, ko je slednji v križišču zavijal levo. Voznik osebnega vozila je trčil v 14-letnega voznika mopeda, ki je po trčenju padel in utrpel lažje telesne poškodbe. Voznik osebnega vozila je po trčenju sicer ustavil, nato pa nadaljeval z vožnjo ne da bi nudil pomoč in podatke soudeležencu. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, zaradi suma kaznivega dejanja Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Ob 23.46 so policisti v Portorožu 51-letnemu kršitelju, ki pred vstopom v lokal ni upošteval varnostnikov izdali plačilni nalog.

Sorodni članki