Kronika: 18.10.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 72 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 200 klicev. Obravnavali so 15 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 s hujšimi poškodbami in 1 z lažjimi, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile 4 intervencije. Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 72 ilegalnih prehodov državne meje.

Ob  14.  uri  so  dobili  prijavo,  da je mimo Podgorja z veliko hitrostjo peljal   osebni   avtomobil   VW  Touran,  slovaških  registrskih  številk. Policisti  so ga izsledili in ustavili pri Socerbu. Ugotovili so identiteto petih  oseb.  34-letni  voznik  in  leto dni mlajši sopotnik sta državljana Ukrajine,  v  vozilu  so  bili še trije državljani Iraka, ki so v Slovenijo vstopili nelegalno. Postopki še potekajo.

Iz  Splošne Bolnice Izola so obvestili, da je pri njih na zdravljenju fant, ki se je kot  sopotnik huje poškodoval (zlom petnice) pri padcu z mopedom. Policisti še zbirajo informacije o prometni nesreči.

Sorodni članki