Kronika: 18.01.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 86 klicev. Obravnavali so 6  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete  so  obravnavali 2 vloma in 1 tatvino, zaradi kršitev javnega reda so bile 3 intervencije.

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 37 nezakonitih prehodov državne meje.

Dopoldan  so  v  Portorožu ustavili 55-letnega voznika osebnega avtomobila, pri  katerem  je  bil  hitri  test  za droge pozitiven na opiate in kokain. Odrejen  mu je bil strokovni pregled v ZD Lucija, katerega je tudi opravil. Po prejemu rezultata sledi ustrezen ukrep.

Popoldan  smo  dobili  informacijo  očividca,  da vozi za vozilom, ki močno vijuga   po   cesti.   Policisti   so  48-letnega  kršitelja  izsledili  in kontrolirali.  Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,67 mg/l, vozil  pa  je  tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog, vozilo so mu zasegli.

Sorodni članki