Kronika: 10.10.2018

Ob 7.55 je na Gažonu zaradi neprilagojene hitrosti 17-letni voznik mopeda trčil v nasproti vozeč osebni avto. Povzročitelj se je pri padcu lažje poškodoval, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 18.30 je 44-letni kolesar v Kopru na ravnem delu ceste izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču. Pri tem se je poškodoval (glava). Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,57 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V Dekanih je nekdo ponoči vlomil v gradbeni kontejner. Ukradel je dva bencinska stroja za rezanje betona, dve rezalki za rezanje železa, škarje za rezanje železa, dvoje škarje za rezanje armature, manjši vrtalni stroj in aluminijasto letev. Podjetje je oškodovano za 2000 evrov.

V ponedeljek, 8. 10. 2018, se je med 20.00 in 21.00 uro zgodila prometna nesreča na Cesti na Markovec v Kopru. Udeležena sta bila voznik mopeda in voznik osebnega avtomobila. Na kraju so se ustavili in se pogovorili, zatem pa vsi zapustili kraj, saj so menili, da ni nihče poškodovan. Včeraj je šla potnica z mopeda na urgenco in je bilo ugotovljeno, da ima zlomljen gleženj, kar je huda telesna poškodba.

Povzročitelj je sicer voznik mopeda, vendar bi policisti morali opraviti razgovor tudi z udeležencem, torej voznikom osebnega avtomobila, da se razjasnijo okoliščine. Ker si udeleženci na kraju niso izmenjali podatkov, prosimo udeleženega voznika osebnega avtomobila, da se čim prej zglasi na Postaji prometne polcije Koper.

Sorodni članki