Kronika: 08.03.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 93 klicev. Obravnavali so 12  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo  in  1  z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 6 tatvin, zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji. Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 9 nezakonitih prehodov državne meje.

Popoldan so v Bertokih ustavili 23-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem  je  bil  hitri  test za droge pozitiven na kanabis. Odrejen je bil  strokovni pregled, ukrep sledi po pridobljenih rezultatih analize.

Ob  16.50  so  v  Izoli  ustavili 40-letno voznico osebnega avtomobila, pri kateri  je  bil  hitri  test  za  droge pozitiven na kokain. Odrejen je bil strokovni pregled, ukrep sledi po pridobljenih rezultatih analize.

Ob  16.  uri  smo  bili  obveščeni,  da je v izolski bolnišnici poškodovana ženska,  ki  je  bila udeležena v prometni nesreči. Z zbiranjem obvestil so policisti  ugotovili,  da je v 35-letno žensko na prehodu za pešce trčila v Luciji  voznica osebnega avtomobila. Po pogovoru je peška rekla voznici, da ni  poškodovana,  voznica  je  zato  odpeljala.  35-letnica je zatem čutila bolečine in odšla na pregled, kjer so ugotovili, da ima lažje poškodbe. Voznico  večjega  temno  modrega  avtomobila  pozivamo,  da  se  zglasi  na policijski postaji, kjer bo lahko podala svojo izjavo.

Sorodni članki