Kronika: 04.11.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 207 klicev. Obravnavali  so  1  prometno  nesrečo  z  materialno  škodo  in 1 z lahkimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 1 tatvino, 2 vloma in 1 poškodovanji  tuje  stvari.  Zaradi kršitev javnega reda so posredovali v 1 primeru. V zadnjih 24ih urah smo na območju PU Koper obravnavali 143 ilegalnih prehodov čez državno mejo.

Neznani storilec je včeraj ponoči pristopil do galerije na območju Portoroža, kjer je preščipnil ključavnico obešanko in si tako omogočil vstop v notranjost. Od tam je odtujil 230 evrov gotovine in tablični računalnik. Opravljen je bil ogled, po zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba.

Piranski policisti so 18-letnemu moškemu zasegli skuter Piaggio Zip25, ki je bil nedovoljeno predelan. Zoper moškega sledi obdolžilni predlog.

Na mejnem prehodu Sočerga so policisti ob 16.24 pri 31-letnem moškem našli in mu zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Sledi hitri postopek z odločbo.

Sorodni članki