Kronika: 04.04.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 107 klicev. Obravnavali so 17 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 4 tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo 6 intervencij. Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 12 nezakonitih prehodov državne meje.

Popoldan smo bili obveščeni o nasilništvu v Kopru. Delavci so prišli v spor z drugo skupino delavcev, ki so jih napadli, 21-letnika pa tudi poškodovali. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva.

Pred trafiko na Pristaniški ulici v Kopru je popoldan mimoidočim grozil moški. Policisti so ugotovili identiteto 43-letnika, ki je nadlegoval in žalili tudi prodajalko. Po prihodu policistov na kraj se ni umiril, zato so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog za več kršitev.

Ob 0.30 pa je 44-letnemu vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,78 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Sorodni članki