Kronika: 01.06.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 144 klicev. Obravnavali  so  20  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo in 2 z lažjimi poškodbami,  zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 6 primerih. Na  območju  PU  Koper  so  policisti  v  zadnjih  24ih urah obravnavali 16 nezakonitih prehodov državne meje.

V  Kopru  so policisti zasegli osebni avtomobil 53-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

V  Izoli  so  ustavili  47-letnika z mopedom, kateremu je leta 2020 poteklo prometno  dovoljenje.  Vozilo je bilo izločeno iz prometa, vozniku pa izdan plačilni nalog.

Ob 1.15 so policisti v Izoli odredili preizkus alkoholiziranosti 62-letnemu vozniku  osebnega  avtomobila. Pokazal je rezultat 0.87 mg alkohola v litru izdihanega zraka, sledi obdolžilni predlog.

Ob  4.05  smo bili obveščeni o požaru v Potoku pri Sv. Antonu. Do požara je prišlo  v  spalnici,  kjer  je  bil 84-letni moški. Sin je požar opazil, ga pogasil  in  rešil očeta, ki so ga zatem poškodovanega odpeljali v SB Izola (opekline). Policisti še ugotavljajo okoliščine.

Sorodni članki