Čelno trčenje zaradi alkohola

KRONIKA – V nedeljo ob 18. uri je 30-letna voznica osebnega avtomobila vozila v Štanjelu zaradi nepravilne strani vožnje trčila v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri vozila 45-letna voznica. V trčenju ni bil nihče telesno poškodovan. Povzročiteljica je vozila pod vplivom alkohola (1,43 mg/l), zato je bila zoper njo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja predrzne vožnje v cestnem prometu. Zagrožena je kazen do treh let zapora.

V Piranu je bilo ukradeno kolo s pomožnim motorjem Piaggio Zip 25 4T črne barve, vredno 550 evrov.

V petek med 17. 30 in 18. 30 uro je bilo vlomljeno skozi garažo v stanovanjsko hišo v Divači. Neznani storilec je ukradel 2.200 evrov gotovine in nekaj nakita iz zlata.

V soboto v popoldanskem času je bilo vlomljeno skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo v Štanjelu. Neznani storilec je ukradel škatlico z bižuterijo, vredno 50 evrov.

V istem časovnem obdobju je bilo vlomljeno skozi kletno okno v stanovanjsko hišo v Kobjeglavi. Neznani storilec je pregledal notranjost objekta, ukradel pa ni ničesar.

Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Divači, ki je bil izvršen v času od 27.11.2014 do 30.11.2014. Neznani storilec je vlomil skozi okno, pregledal notranjost objekta, ukradel pa ni ničesar.

V ponedeljek med 16.30 in 21.30 uro je bilo vlomljeno skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo v Kočah, občina Postojna. Neznani storilec je ukradel dve verižici, dva para uhanov in prstan ter s tem oškodoval lastnico za 500 evrov.

Sorodni članki