Avtomobilist izsilil prednost motoristu

KRONIKA – V četrtek ob 19.35 je prišlo do prometne nesreče v Kopru. Policisti so na kraju ugotovili, da jo je povzročil voznik osebnega avtomobila, 40-letni Ankarančan, ki je v križišču izsilil prednost vozniku mopeda, 14-letnemu Koprčanu. Mopedist se je pri padcu huje poškodoval (zlom gležnja). Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Dopoldne so sežanski policisti v Dutovljah na trgu odkrili v Trstu ukraden skuter Piaggio Zip rdeče barve. V evidencah je zabeležen kot ukraden od 6. 12. 2016. V nadaljevanju bo potekalo obveščanje lastnika, ki bo vozilo lahko prevzel, in zbiranje dodatnih informacij.

V Kopru je nekdo skozi odprto okno vstopil v stanovanje, iz katerega je odnesel LCD televizor znamke LG, skupaj s stenskim nosilcem, in prenosnik znamke Aster. Lastnik je oškodovan za 800 evrov.

Na Topolcu pri Ilirski Bistrici je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Lastnikom je ukradel več kosov zlatnine.

Ob 3.49 se je sprožil alarm na bencinski črpalki v Štanjelu. Policisti so z zbiranjem informacij ugotovili, da so za enkrat neznani storilci vlomili v objekt, od koder so donesli večjo količino cigaret, zatem pa pobegnili. Škoda bo ugotovljena po opravljeni inventuri. Nadaljuje se zbiranje obvestil.

[slika je simbolična]

Sorodni članki