Avto na strehi

KRONIKA – V torek ob 19.33 je prišlo do prometne nesreče v Luciji. Povzročil jo je 18-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti na cesti od Forma vive proti Luciji trčil v osebni avto 60-letnika. 18-letnik je zapeljal desno na nabrežino, zatem pa ga je prevrnilo na streho. Odpeljali so ga v bolnišnico na pregled. Sledi mu plačilni nalog.

Ob 17.50 je bil na obalni cesti Koper – Izola v prometni nesreči zaradi napačne strani vožnje samoudeležen 38-letni voznik osebnega avtomobila iz Kopra. Lažje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico in mu odredili strokovni za alkohol, mamila in zdravila. Sledi mu plačilni nalog.

V Izoli je nekdo na plaži slovenskemu kopalcu ukradel 270 evrov gotovine, dokumente in plačilni kartici. Oškodovan je za 400 evrov.

V Kopru je nekdo iz stanovanjskega objekta ukradel tri gasilne aparate in stanovalce oškodoval za 150 evrov.

Ob 3.25 so policisti na mejnem prehodu Sočerga pri 22-letnemu državljanu Avstrije odkrili prepovedano drogo. Med prtljago je imel v potovalki embalažo tablet, v kateri je bilo 56 tabletk (10 mg) bele barve, ki vsebujejo substanco Metandienon, katera v skladu z MKUNSŠ sodi v skupino anaboličnih androgenih steroidov (AAS). Tablete so mu zasegli in poslali v analizo. Sledi mu kazenska ovadba.

Ob 6. uri je 27-letnik v Luciji z osebnim avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku trčil v robnik, kjer je odtrgal kolo. Alkotest mu je pokazal 0.98 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog za hitrost in alkohol.

Sorodni članki