Avto na strehi

KRONIKA – V ponedeljek malo po 17. uri se je zgodila prometna nesreča med Averjem in Mostičjem. 75-letna Logatčanka je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala na bankino, nato v odbojno ograjo. Po trčenju jo je prevrnilo na bok in nato na streho. Tako voznico kot tudi njeno 79-letno sopotnico iz Ljubljane so poškodovani odpeljali v izolsko bolnišnico.

V Hrušici v občini Ilirska Bistrica je nekdo z dvorišča stanovanjske hiše ukradel osebni avto Renault Kangoo, bele barve, letnik 1999, reg. št. KP KJ-613, vreden 500 evrov.

V koprski trgovini so v ponedeljek popoldne odkrili dve ženski, ki sta ukradli več artiklov. Večino sta odvrgli, ostale pa odnesli in pobegnili. Policisti so prijeli ženski iz Ribnice, katerima sledi kazenska ovadba.

V noči na torek je bilo vlomljeno v koprski lokal. Dva moška sta v vrata vrgla večji betonski zidak in kamen. Lastnik je spal v lokalu, ob poku je vstal in šel proti točilnem pultu, takrat sta ga zagledala in pobegnila. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Sorodni članki