Kronika: 07.02.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 50 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 159 klicev. Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo. S  področja  kriminalitete  so  obravnavali 6 tatvin, vlom in poskus vloma. Zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji. V  zadnjih  24ih  urah  smo  na območju PU Koper obravnavali 4 osebe zaradi nezakonitega prehoda meje.

Tekom včerajšnje noči je neznani storilec iz tovornega vozila, ki je bil parkiran na gradbišču pod viaduktom Črni kal iztočil približno 150 litrov dizelskega goriva in podjetje oškodoval za 230 evrov. Sledi kazenska ovadba.

V zadnjem dnevu je neznani storilec na Ulici 15. maja v Kopru odtujil moped Tomos Flexer, bele barve, registrske št. KP 3C-V6 in s tem oškodovanca oškodoval za 1.000 evrov. Storilca bodo policisti kazensko ovadili.

Ob 17.33 so policisti v Parecagu 29-letnemu moškemu zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Po opravljeni analizi sledi hitri postopek z odločbo.

Okoli 19.30 je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Marezigah iz katere pa po prvih podatkih ni odtujil ničesar. Policisti so opravili ogled, zaradi poskusa vloma pa bodo zoper storilca napisali kazensko ovadbo.

Ob 2.13 so policisti posredovali v Bošamarinu, kjer javni red in mir kršil 52-letni moški. Zaradi drznega in nasilnega vedenja so policisti moškemu izdali plačilni nalog.

Sorodni članki