78-letnik umrl pri delu s traktorjem

KRONIKA – V petek malo pred 16. uro se je na območju občine Piran pri delu s traktorjem smrtno ponesrečil 78-letni domačin. Tuja krivda je bila izključena. V nedeljo ob 15.20 uri pa je 44-letni voznik osebnega avtomobila trčil v pešca, ki je prečkal cesto na prehodu za pešce v Portorožu. Pešec je bil hudo telesno poškodovan. Policisti so v soboto ob 2.20 uri v Ankaranu prijeli pet oseb s širšega območja Kopra, ki so pred tem vlomili v kiosk in ukradli večjo količino tobačnih izdelkov. Med njimi so bili trije mladoletniki.

V Krkavčah je bil ukraden osebni avtomobil znamke Nissan Terrano, reg. št. KP RH-994, letnik 2000.

Ob 15. uri so policisti ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Kopra, ki je vozil pod vplivom alkohola (1,23 mg/l).

V noči na nedeljo ob 3. uri so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino na območju Postojne. Neznani storilec je ukradel približno 100 zavojčkov različnih tobačnih izdelkov.

Iz njive pri Rodiku so ukradli tri električne pastirje z akumulatorji v vrednosti 1.000 evrov.

V Strunjanu so ukradli dve kolesi in sicer gorsko kolo z električnim pogonom znamke Haibike, belo-modre barve, vredno 2.500 evrov in gorsko kolo znamke Marin, tip Indian fire trail, bele barve, vredno 2.500 evrov.

 

[slika je simbolična]

Sorodni članki