Zaradi prehitre vožnje kar nekaj razbitih vozil

KRONIKA – V ponedeljek ob 2.12 je 27-letni Koprčan peljal proti Marezigam. Zaradi neprilagojene hitrosti je zapeljal levo z vozišča na dvorišče objekta v Vanganelu. Tam je najprej trčil v bager, katerega je odbilo v parkiran osebni avto, nato pa je z vozilom trčil še v tam parkiran kamper in zadel kolo z motorjem, ki je bilo pred objektom. V avtomobilu je bil tudi 28-letni sopotnik. Oba so z rešilcem odpeljali v izolsko bolnišnico (po prvih podatkih sta lažje poškodovana). Vozniku so odredili strokovni pregled za alkohol in prepovedane droge. Sledi mu plačilni nalog.

V ponedeljek ponoči je nekdo vlomil v eno od portoroških zlatarn. Najprej je vlomil v sosednjo trgovino, nato pa iz te v zlatarno. Odnesel je večjo količino nakita.

V Izoli je nekdo vlomil v stanovanje, ga pregledal, vendar ni nič odnesel.

Cestninski nadzorniki so na avtocesti pri Sežani ugotovili, da ima 21-letni voznik iz Ljutomera na vozilu prilepljeno ponarejeno vinjeto. Sledi mu kazenska ovadba.

31-letnica je prijavila, da ji je nekdo v sežanski knjižnici iz torbice ukradel denarnico, v kateri je imela osebno izkaznico, vozniško dovoljenja, prometno dovoljenje, zdravstveno izkaznico, 100 evrov gotovine in bančno kartico.

Sorodni članki