Z avtomobilom v drevo

KRONIKA – V ponedeljek ob 8.24 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči pri Sežani. 21-letna voznica osebnega avtomobila je peljala od Dola pri Vogljah proti Repentabru, kjer je v desnem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala v levo na nasprotno stran, zatem pa izven vozišča ter trčila v obcestno drevo. Odpeljali so jo v bolnišnico Šempeter. Izdan ji bo plačilni nalog.

V Izoli so  v petek policisti ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog, vozilo so mu zasegli.

V Portorožu je nekdo iz predala parkiranega mopeda ukradel dokumente vozila, očala in zavarovalno polico.

V soboto ob 12.44 je v Postojni padel motorist. Policisti so na kraju ugotovili, da je 77-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem padel zaradi neprilagojene hitrosti. Pri padcu se je huje poškodoval, odpeljali so ga v izolsko bolnišnico.

V Izoli je nekdo iz stanovanjskega bloka ukradel moško treking kolo znamke Wheeler Protron,  bele barve, l. 2009, vredno 200 evrov.

V Ankaranu je nekdo vlomil v osebni avto in iz prtljažnika ukradel torbo z raznimi oblačili, s tem pa lastnico oškodoval za 500 evrov.

V Kopru je nekdo vlomil v klet in ukradel kolo Merita One Twenty Full Suspension, modre barve, vredno 1000 evrov.

V noči na nedeljo so policisti v Portorožu zasegli kolo z motorjem 44-letniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 4.27 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Jelšanah, v kateri je bil udeležen 22-letni voznik osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,51 mg alkohola v litru izdihanega zraka. V vozlu je bila tudi sopotnica in oba sta se v nesreči poškodovala. Vozniku sledi plačilni nalog.

Ponoči je v Hrpeljah nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Odnesel je več kosov zlatnine, lastnike pa oškodoval za 2500 evrov.

V Kopru je nekdo vlomil v vrtno lopo, od koder je ukradel vrtno strojno orodje, s tem pa lastnika oškodoval za 1500 evrov.

V Neverkah pri Pivki je nekdo vlomil v gospodarsko poslopje, od koder je odnesel varilni aparat, digitalni fotoaparat in komplet orodja. Škode je za 400 evrov.

 

[slika je simbolična]

Sorodni članki