Z avtom v drevo, na srečo lažje poškodbe

KRONIKA – V torek ob 13.40 je v Lokvi pri Sežani 65-letni voznik osebnega avtomobila v ovinku zapeljal v levo in trčil v drevo. V trčenju se je lažje poškodoval, odpeljali so ga v bolnišnico na pregled. Sopotnica v vozilu ni bila poškodovana. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

Ob 17. uri je v Kopru voznik osebnega avtomobila trčil v motorista. Policisti so na kraju ugotovili, da je 45-letni voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v 15-letnika na skuterju (25 km/h). Odrejen alkotest je povzročitelju pokazal 0,43 mg/l alkohola. Voznik skuterja se je pri trku lažje poškodoval, povzročitelju sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Po prijavi, da v Postojni pred trgovino berači ženska, so policisti državljanki Romunije izrekli globo (po 9. členu ZJRM).

V Postojni je nekdo vlomil v stanovanje. Odnesli so 5000 evrov gotovine in zlatnino. Lastniki so oškodovani približno za 6000 evrov.

V Kopru je nekdo ukradel parkirani kolesi s pomožnim motorjem (prvi znamke Tomos Youngster, rumene barve, drugi znamke Piaggio Ciao, bele barve). Lastnik je oškodovan za 400 evrov.

Sorodni članki