Vlomi v hiše in stanovanja

KRONIKA – V petek je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo v Piranu. Pregledal je klet in iz nje ukradel več kosov električnega orodja, iz stanovanjskega dela pa iz denarnice 100 evrov. Lastnik je oškodovan za 700 evrov.

V Dolnji Košani je nekdo vlomil v stanovanje, od koder je ukradel fotoaparat znamke Nikon tip 5200, več kosov zlatega in srebrnega nakita, 25 škatel cigaret in 1600 hrvaških kun. Lastnica je oškodovana za 2000 evrov.

Nekdo je vlomil tudi v stanovanjsko hišo v Kopru, od koder je odnesel torbico z denarnico, v kateri so bili osebni dokumenti in 100 evrov gotovine.

V Kopru je od 8. do 15. ure nekdo vlomil v stanovanje in lastnikom odnesel štiri ročne ure, vredne 800 evrov.

V soboto je v Strunjanu nekdo vlomil v objekt in odnesel 383 evre gotovine, nekaj žgane pijače in cigarete ter mobilni telefon. Lastnica je oškodovana za 500 evrov.

Ob 13.31 so bili policisti obveščeni, da se je v gozdu v okolici vasi Koče pri Postojni izgubil 80-letnik. Moški je bil nedosegljiv. Stekla je iskalna akcija. Poleg članov družine in policistov se je v iskanje vključil tudi policijski helikopter, sodelovalo pa je tudi sedem gasilcev PGD Slavina z dvema voziloma, štirje vodiči iz kluba vodnikov reševalnih psov, štirje vodniki Kinološke enote za reševanje, trije gasilci PGD Hruševje z dvema voziloma. Našli so ga nekaj čez 17. uro, nepoškodovanega.

V Strunjanu je nekdo vlomil v počitniško prikolico. Ukradel je 10 kopalnih brisač in dva ključa cilindrične ključavnice. Lastnik je oškodovan za 350 evrov.

Na počivališču pri Povirju je nekdo vlomil v avtodom italijanskega državljana in mu ukradel 250 evrov gotovine.

Sorodni članki