V Portorožu 25. obletnica srečanja Harley-Davidson

Harley Owners Group® (H.O.G.®) EMEA s ponosom napoveduje, da bo 25. obletnica rednega letnega evropskega srečanja H.O.G.® Rally potekala v Portorožu, lepem mestu na slovenski zahodni jadranski obali, le 40 kilometrov oddaljenem od Trsta v Italiji. 25. evropsko srečanje H.O.G. Rally bo potekalo od 16. do 19. junija 2016, vstopnine ne bo, dogodek pa bo odprt za vse motocikliste. Evropsko srečanje H.O.G Rally bo vrhunec dogodkov na Harley-Davidsonovem koledarju, organizatorji pa pričakujejo več tisoč prijateljev, navdušencev in voznikov motociklov Harley-Davidson. Srečanje H.O.G.® Rally bo eklektična mešanica žive glasbe, didžejev in zabave (v kratkem bo objavljen še seznam nastopajočih skupin), v vasi H.O.G. Village si boste lahko ogledali razstavo najnovejših modelov Harley-Davidson, obiskali območje za demonstracijske vožnje, kupili spominke Harley-Davidson v maloprodajni vasi, uživali v odlični hrani in pijači ter obiskali legendarno razstavo predelanih motociklov Custom Bike Show, ki bo na ogled v Piranu, lepem bližnjem mestu. Obiskovalci bodo lahko preizkusili tudi celotno paleto vozil Jeep, kupili uradne spominke Jeep Merchandise in uživali v gostoljubnosti znamke Jeep, člani združenja H.O.G pa bodo lahko izkoristili omejeno ponudbo ugodnosti za nakup novega vozila Jeep. Lahko boste uživali tudi v večeru amaterskega boksa, ki ga bo organiziral Boks Klub Portorož.

Srečanje H.O.G. Rally bo prvič potekalo v Sloveniji
Organizatorji so za kraj letošnjega srečanja izbrali Portorož, čudovito obalno mesto z enostavnim dostopom z glavnih cest in običajno toplim vremenom v juniju. V svežih poletnih večerih bo na voljo veliko možnosti za uživanje, saj je obala polna barov in igralnic, srce zabave pa bo v baru Harley Bar ob morju.

harley2

Trevor Barton, regionalni direktor EMEA za izkušnje potrošnikov podjetja Harley-Davidson, je vesel, da se bo 25. evropsko srečanje H.O.G. Rally odvijalo v Portorožu in Piranu: »To sta osupljiva kraja, ki ponujata fantastično kuliso, stoletja dediščine, izjemno nočno življenje in, seveda, veliko odprtih cest za eno največjih svetovnih srečanj voznikov motociklov Harley-Davidson.«

Peter Bossman, župan Občine Piran v Sloveniji, je počaščen, da so organizatorji za kraj srečanja izbrali piransko občino: »Zelo nas veseli, da bomo gostili Harley-Davidsonov dogodek in vsem motociklistom te ikonične globalne znamke, ki bodo prišli v našo regijo, bi rad izrazil prisrčno dobrodošlico. Portorož in Piran obiskovalcem ponujata najboljše na Jadranu in kombinacija slikovite obale s kristalno čistim morjem, naravnimi znamenitostmi, lokalnimi dobrotami, kot so sol, olivno olje, vino, pršut in tartufi, in večstoletno arhitekturo bo izjemna kulisa za celoten dogodek, še posebej za legendarno parado H.O.G. To bo nepozabna vožnja za vse udeležence.«

harley1

25. evropsko srečanje H.O.G.® Rally ne bo gostovalo le v Portorožu, ki je zelo blizu Trsta v Italiji, dogajanje se bo odvijalo tudi v butičnem Piranu, le nekaj minut oddaljenem srednjeveškem mestu. V najslikovitejšem kraju doslej bo na ogled razstava predelanih motociklov Custom Bike Show. Vredno bo obiskati tudi Ljubljano, glavno mesto Slovenije, ki je od Portoroža oddaljeno le 120 kilometrov. Če motociklisti želijo raziskati nove kraje, pa jih le nekaj kilometrov stran čaka sosednja Hrvaška.

Foto: Mitja Črne

 

Sorodni članki