S ceste naravnost v skale

KRONIKA – V sredo ob 18. uri je 27-letni državljan BiH vozil po stari cesti od Kozine proti Črnemu Kalu, kjer je zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljal s ceste in trčil v skalnati usek. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v izolsko bolnišnico, od koder so sporočili, da je lažje poškodovan.

V sredo dopoldne so iz piranskega lokala poklicali policiste, ker je nekdo razbijal kozarce. Ugotovili so, da je v lokal prišel domačin, ki je žalil natakarico, ji grozil s pretepom in razbil kozarec, nato pa odšel pred prihodom policistov. Sledi mu plačilni nalog.

Zvečer je policijo poklicala ženska iz Portoroža, ker je moški doma razgrajal in razbijal posodo. Ob prihodu policistov ni bil več na kraju, ampak se je pripeljal s kolesom petnajst minut pozneje. Ko je pristopil do policistov, se je pričel nedostojno vesti, jih žaliti in kričati na sosede, ki so opazovali postopek. Kljub večkratnem ukazu, naj s kršitvijo preneha, tega ni upošteval, zato mu je bilo odrejeno pridržanje in preizkus alkoholiziranosti – 0.55 mg/l. Izdali so mu plačilni nalog.

Sorodni članki