Pri trku z avtom v drevo voznica hudo poškodovana

KRONIKA – V sredo ob 8. uri se je zgodila hujša prometna nesreča na Šmarski cesti, nad vasjo Paderna. 31-letno voznico osebnega avtomobila, doma s Koroške, je zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo s ceste in je trčila v drevo. V nesreči se je hudo poškodovala, odpeljali so jo v izolsko bolnišnico. Cesta je bila zaprta do 9.30, ko je bil promet ponovno sproščen.

Popoldne je varnostnik v eni od izolskih trgovin opazil žensko pri tatvini artiklov. Zadržal jo je do prihoda policistov. Ti so na kraju ugotovili, da gre za dve ženski iz Kočevja, stari 25 in 33 let, ki sta osumljeni tatvine več različnih artiklov, skupaj vrednih 300 evrov (krtača za lase, kodralnik, ravnalnik, 7-delna garnitura posode, mehčalec, kozica za kavo, WC deska…). Sledi jima kazenska ovadba.

V Kopru je ponoči nekdo vlomil v avtomat, iz katerega je ukradel kaseto s 600 evri in mesne artikle v vrednosti 30 evrov.

Na Škofijah so policisti zasegli osebni avto 31-letnemu vozniku iz Maribora, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

[slika je simbolična]

Sorodni članki