Požar v kurilnici

KRONIKA – V torek zjutraj je prišlo do požara v kurilnici stanovanjske hiše v Sežani. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do samovžiga peletov, ki so se nahajali v kurilnici. Požar so pogasili gasilci. Nihče ni bil poškodovan, nastala je materialna škoda v višini 1.500 evrov.

Na območju Izole je nekdo iz barake ukradel 15 litrov žganja in 50 litrov malvazije ter s tem lastnika oškodoval za 50 evrov.

Preko noči so v Luciji ukrali kolo z motorjem (skuter) znamke Piaggio Energy 50, reg. št.
KP EA-10.

V sredo zjutraj so policisti na območju Postojne ustavili 32-letnega domačina, ki je vozil osebni avtomobil po poteku veljavnosti prometnega dovoljenja, prav tako pa mu je bil pred tem izrečen ukrep prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja. Malo pozneje so policisti na istem kraju ustavili še štiri leta mlajšega brata, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Obe vozili sta bili zaseženi, podana bosta obdolžilna predloga.

Iz barake na območju Izole so kradli samokolnico, vredno 50 evrov.

V sredo ob 17. uri se je 39-letni kolesar iz Domžal zaletel v spuščeno zapornico na mejnem prehodu v Sečovljah. Zapornica se je zlomila, oseba pa ni bila telesno poškodovana. Alkotest je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola (1.30 mg/l). Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola mu je bil izdan plačilni nalog. Globa znaša 1.240 evrov.

Sorodni članki