Počitniško varstvo za izolske osnovnošolce

Na Osnovni šoli Vojke Šmuc Izola bo s finančno podporo Občine Izola tudi letos organizirano počitniško varstvo. Namenjeno bo učencem od 1. do 5. razreda, ki obiskujejo osnovne šole v občini Izola. Varstvo bo potekalo od 26. 6. do 21. 7. 2023 in od 16. 8. do 25. 8. 2023, vsak dan od ponedeljka do petka med 7.30 in 15.00.

Za učence je pripravljen zanimiv in pester program. Poletne dni bodo otroci preživljali v ustvarjalnih delavnicah, sodelovali bodo pri športnih aktivnostih, se igrali na plaži in spoznavali naravno ter kulturno dediščino okoliških krajev. V šesttedenskem programu je med drugim načrtovan obisk Rakovega Škocjana, Pirana, lokalne radijske postaje, centra eksperimentov, ribogojnice, pomorskega muzeja in izlet z ladjico. V programu bodo sodelovale tudi različne poklicne skupine, ki opravljajo delo v dobrobit lokalne skupnosti.

Ob delnem sofinanciranju Občine Izola znaša prispevek staršev 7 evrov na dan oziroma 35 evrov na teden. Prispevek staršev vključuje stroške prehrane in delno materialne stroške. Pri obisku zunanjih ustanov po programu obstaja možnost, da bodo nekateri stroški dodatno obračunani staršem (vstopnine, prevoz), o čemer bodo ti pravočasno obveščeni.

Več si lahko preberete na spletni strani Občine Izola
https://izola.si/objava/772245

Sorodni članki