Padel z motorjem in se huje poškodoval

KRONIKA – V torek ob 19.30 se je zgodila prometna nesreča v Seči. 46-letni voznik neregistriranega mopeda iz Sv. Petra je vozil od Lucije proti Sečovljam, kjer je trčil v montažni plastični robnik z označbami in padel. Huje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico. Odrejen mu je bil strokovni pregled za alkohol. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Piranu je nekdo vlomil v restavracijo ter ukradel blagajniški minimum in nekaj cigaret.

V torek dopoldne so v Luciji 16-letnemu domačinu zasegli moped, ker vozilo presega dovoljeno hitrost za 100 %. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 15.54 je 52-letni udeleženec prometne nesreče obvestil policijo, da je v Zagorju vanj trčil voznik terenskega vozila in odpeljal v smeri proti Knežaku. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil voznik, ki je s kraja pobegnil. 58-letnega povzročitelja so izsledili v Šembijah. Izdan mu je bil plačilni nalog (po čl. 26/8-1 ZMV – neregistrirano vozilo), začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi mu še obdolžilni predlog.

Popoldne so v Luciji zasegli moped 21-letnemu Pirančanu, saj vozilo presega dovoljeno hitrost za 100 %. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 18.05 sta v Vanganelu dva pešca (stara 55 in 53 let) prečkala cestišče izven prehoda za pešce, kjer je vanju trčil voznik osebnega avtomobila. Poškodovana so odpeljali v izolsko bolnišnico, sledi jima plačilni nalog.

[slika je simbolična]

Sorodni članki