Nova brezplačna pilotna avtobusna linija na relaciji Umag – bolnišnica Izola

Občina Piran kot vodilni partner skupaj z občinami Buje, Izola in Umag sodeluje pri projektu z akronimom »IstraConnect« (IstraConnect – Krepitev čezmejnega sodelovanja z razvojem trajnostnega koncepta multimodalne mobilnosti potnikov / Jačanje prekogranične suradnje kroz razvoj održivog koncepta multimodalne mobilnosti putnika). Cilj projekta je krepitev partnerstev med javnimi organi in deležniki skozi razvoj modela multimodalnega javnega potniškega prevoza za prebivalce obmejnega območja in osebe, ki potrebujejo prevoz na relaciji Umag-Buje-Kaldanija-Plovanija-Kaštel-Sečovlje/šola-Lucija-Portorož/Fizine-Izola-Bolnišnica Izola.

Z veseljem vas obveščamo, da smo vzpostavili novo brezplačno pilotno avtobusno linijo, ki je pričela obratovati v ponedeljek, 22. 5. 2023. Brezplačna pilotna avtobusna linija, ki obratuje od dne, 7. 11. 2022, ostaja nespremenjena.

Gre za pilotne izvedbe avtobusnih linij, ki jih skušamo prilagajati potrebam uporabnikov na način ‘learning by doing’. Predloge, mnenja in vprašanja nam sporočite na e-naslov istraconnect@piran.si.

Več si lahko preberete na https://piran.si/objava/771715

Sorodni članki