Nesreča s težjo poškodbo pri Rexu

KRONIKA – V nedeljo malo pred 16. uro je 67-letni voznik osebnega avtomobila vozil po obalni cesti iz smeri Kopra proti Izoli. Pri Rexu je osebni avtomobil zaradi neprilagojene hitrosti pričelo na mokrem vozišču bočno zanašati na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljala 32-letna voznica. Po trčenju je vozilo povzročitelja odbilo v obcestni jarek. Povzročitelj je bil težje telesno poškodovan, udeleženka pa lažje. Cesta je bila zaprta do 17.20 ure, obvoz je bil urejen preko Markovca.

V Pradah je v petek ob 18.40 uri 54-letni voznik osebnega avtomobila pri zavijanju na levo izsilil prednost 48-letnemu kolesarju. V trčenju je bil kolesar hudo telesno poškodovan. Križišče je razsvetljeno z javno razsvetljavo, kolesar pa na kolesu ni imel luči in drugih odsevnih teles. Voznik osebnega avtomobila je vozil pod vplivom alkohola (0,79 mg/l). Zoper voznika osebnega avtomobila je bila podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja predrzne vožnje v cestnem prometu.

V Kopru sta bili ukradeni reg. tablici z oznako KP 58-74V, v Sežani pa reg. tablici z oznako KR DF-322.

V soboto malo pred 5. uro je bilo vlomljeno v trgovino v Piranu. Ukradeno je bilo nekaj škatlic cigaret in tobaka.

Iz barke v piranskem mandraču je neznani storilec ukradel radijsko CB-postajo in razno ročno orodje ter s tem lastnika oškodoval ta 100 evrov.

V Kopru sta bili ukradeni reg. tablici z oznako KP BP-246.

Vlomljeno je bilo v osnovno šolo v Hrvatinih. Neznani storilec je ukradel projektor.

Sorodni članki