Nesreča s poškodbo na cesti Valeta – Strunjan

KRONIKA – V ponedeljek ob 18. uri je prišlo do hujše prometne nesreče na cesti Valeta – Strunjan. Policisti so na kraju ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil 76-letni voznik osebnega avtomobila iz Portoroža, ki je zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal v desno izven vozišča, kjer je trčil v drevo, od koder ga je odbilo nazaj na cesto. Na nasprotnem voznem pasu je trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo, ki ga je pripeljal 34-letni Izolan. Poškodovanega voznika osebnega avtomobila so odpeljali v izolsko bolnišnico. Sledi mu plačilni nalog za nepravilno stran vožnje in neuporabo varnostnega pasu. Ob 19.20 je bila cesta ponovno odprta za promet.

Pri Kozini je nekdo vlomil v kovinski kontejner in dva pomožna lesena objekta. Lastniku so ukradli več kosov orodja (krožne žage, električni skobelnik, varilni aparat), oškodovan je za približno 1000 evrov.

V Koprski trgovini so zalotili Lucijana, ki je ukradel različne artikle v skupni vrednosti približno 100 evrov. Sledi mu kazenska ovadba.

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moški je pretepel partnerko v prisotnosti otroka. Utemeljeno je osumljen storitve kaznivega dejanja nasilja v družini, kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe in surovo ravnanje in storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe. Izrekli so mu prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Sorodni članki